Error get alias
Politica de confidențialitate
Ultimile modificari la: 07.05.2020
1. CINE SUNTEM
justdigital.ro este reprezentata de Societatea cu Raspundere Limitata: ORHTECH SOFT SRL CUI: 40980558, este o societate cu sediul : mun. Iași, str. Stejar nr. 41, camera 6, Bloc O9, Ap 18. Colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al website-ului www.justdigital.ro în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind protecția datelor personale, ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date. Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Prezenta notă de informare cu privire la Prelucrarea Datelor Personale descrie practicile noastre privind colectarea și utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale ca urmare a interacţiunii cu website-ul nostru.

2. CE DATE PRELUCRĂM DESPRE DUMNEAVOASTRĂ
Atunci când vizitaţi website-ul nostru, prelucrăm următoarele date care vă privesc:
  • 2.1 Utilizarea website-ului

  • 2.2 Când vă abonaţi să primiţi newsletterul nostru

  • 2.3 Când completați formularul de contact
2.1 2.1 UTILIZAREA WEBSITE-ULUI
Website-ul colectează în mod automat anumite informații și le stochează în fișiere-jurnal. Aceste informații includ adresa de protocol internet (IP), locația generală în care se află computerul sau dispozitivul dumneavoastră (la nivel de oraş), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru, informații despre dispozitiv, programe vizualizate, id dispozitiv (notificari și identificare), timestamp, cerere/acţiune. Folosim aceste informații pentru a ne putea concepe site-ul şi aplicaţia în așa fel încât să se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să vă folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a culege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor. Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site şi a asigura securitatea site-ului. Datele sunt păstrate timp de un an de la data vizitei.

2.2 CÂND VĂ ABONAŢI SĂ PRIMIŢI NEWSLETTERUL NOSTRU
Atunci când vă abonaţi să primiţi newsletterul nostru de ştiri vom prelucra adresa de email în acest scop. Temeiul legal al prelucrării este consimţământul dumneavoastră. Ne asigurăm că aveți la dispoziţie o opțiune simplă de a vă dezabona în orice moment, fie în comunicarea propriu-zisă. Atunci când vă dezabonaţi, comunicarea newsletterului încetează.


Newsletter
Aveți vre-un proiect? Suntem gata să vă ajutăm!
Oficiile noastre:
Urmărește-ne:
str. Aurel Vlaicu 49-51 - Iași
Ștefan cel Mare 182 - Chișinău
© since 2016 JUST DIGITAL