Calendar SMM JustDigital 2023
Postare fb/mail

10 Hacks de marketing digital pentru a vă crește afacerea

Ai nevoie de idei pentru a-ți crește afacerea în mod eficient? Noi avem soluția! Am pregătit 10 hack-uri de marketing digital care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea:

  1. Folosiți Google My Business pentru a fi găsit mai ușor de către clienți în căutarea afacerii dvs.

  2. Optimizați site-ul dvs. web pentru căutare și utilizarea de cuvinte cheie relevante pentru afacerea dvs.

  3. Creați conținut de calitate și valoare pentru blogul dvs. pentru a atrage atenția clienților.

  4. Investiți în publicitate plătită pentru a vă promova afacerea pe canalele de social media și în afara acestora.

  5. Utilizați marketingul afiliat pentru a vă promova produsele și serviciile prin intermediul partenerilor de afaceri.

  6. Organizați campanii de email marketing personalizate și segmentate pentru a obține rezultate mai bune.

  7. Folosiți videoclipurile pentru a vă promova afacerea și a vă conecta cu publicul țintă.

  8. Creați un program de fidelitate pentru clienți pentru a-i păstra pe aceștia interesați și implicați cu afacerea dvs.

  9. Participați la conferințe și evenimente pentru a vă face cunoscută afacerea și a vă conecta cu clienții și potențialii clienți.

  10. Implementați o strategie de marketing bazată pe date și analizați constant performanța campaniilor dvs. pentru a optimiza rezultatele.

Și acestea sunt doar câteva idei! Cu acestea veți putea să vă dezvoltați afacerea în mod eficient și să obțineți mai mult succes în lumea digitală.
Voi, care ați folosit-o? Scrieți în comentarii!

postare fb

3 trucuri simple pentru a fi mai vizibili pe social media ca afacere:
1. Pentru a crește angajamentul pe Facebook: adăugați întotdeauna o întrebare în postările dvs.! În acest fel, îi veți încuraja pe urmăritorii dvs. să interacționeze cu postarea și să-și împărtășească opiniile cu voi.

2. Dacă doriți ca postările dvs. să fie mai vizibile pentru publicul dvs., încercați să le postați în momentele cheie ale zilei. Studiile arată că cele mai bune momente pentru postări pe Facebook sunt între orele 9 dimineața și 3 după-amiaza. Încercați să experimentați cu momentele de postare și să vedeți ce funcționează cel mai bine pentru publicul dvs.

3. Un alt truc simplu pentru a atrage atenția asupra postărilor dvs. pe Facebook este să utilizați imagini sau videoclipuri atractive. Imaginile și videoclipurile sunt mult mai captivante decât doar textul și pot ajuta la creșterea implicării și distribuirii postărilor dvs. pe rețelele de socializare.

Voi ce trucuri cunoașteți, scrieți în comentarii!
promotie fb/mail

Dacă sunteți o afacere care își dorește să își dezvolte prezența online, să crească numărul de urmăritori sau să atragă noi clienți, atunci gestionarea social media este un serviciu esențial pentru dvs.

Echipa noastră de specialiști în social media este pregătită să creeze conținut de calitate pentru platformele dvs. de socializare, să vă ajute să vă construiți comunitatea online și să vă optimizeze campaniile de publicitate pentru a ajunge la publicul țintă potrivit.

În plus, dacă vă înscrieți acum pentru serviciul nostru de SMM, puteți beneficia de un discount special. Nu pierdeți această oportunitate de a vă dezvolta afacerea!

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta afacerea dvs. să prospere digital.

Sondaj fb/ig/mail.

Întrebăm astăzi comunitatea noastră de clienți și urmăritori ce îi interesează cel mai mult în ceea ce privește marketingul digital. Vrem să știm ce ați vrea să vedeți mai mult de la noi și cum am putea ajuta afacerea dvs. să crească. Dacă sunteți deja clienți ai agenției noastre, ne-ar plăcea să aflăm cum am putea îmbunătăți serviciile noastre și să vă oferim cele mai bune soluții de marketing digital. Vă rugăm să ne împărtășiți gândurile și ideile în comentarii. Vă mulțumim pentru că sunteți parte din comunitatea noastră și suntem nerăbdători să auzim feedback-ul dvs. despre ceea ce contează cel mai mult în marketingul digital.
Video cum utilizezi analytics

În lumea în continuă schimbare a marketingului digital, este important să fiți mereu în pas cu cele mai noi tehnologii și instrumente pentru a vă îmbunătăți afacerea. De aceea, astăzi vrem să vă prezentăm un scurt tutorial video despre cum puteți folosi un instrument de analiză web pentru a obține informații valoroase despre traficul de pe site-ul dvs. Acesta vă poate ajuta să înțelegeți comportamentul vizitatorilor dvs. și să identificați zonele care necesită îmbunătățiri pentru a crește conversiile și a obține mai multe vânzări. Urmăriți videoclipul nostru pentru a afla mai multe și nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor pentru a implementa această tehnologie în afacerea dvs. #marketingdigital #analizaweb #creștereaafacerii"
Postare carusel cu fiecare membru ai echipei, ca sa aratam care si ce face, care si ce skill sau level are


La Just Digital suntem mândri să avem o echipă talentată și dedicată, care lucrează din greu pentru a ajuta afacerile clienților noștri să crească și să prospere. Fiecare membru al echipei noastre aduce abilități și experiență unice la masă, dar lucrăm împreună ca o unitate pentru a crea strategii personalizate și soluții inovatoare pentru afacerile clienților noștri. Ne place ceea ce facem și suntem motivați de succesul clienților noștri. Iată o fotografie a echipei noastre în acțiune. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!
5 tendințe în marketingul digital care trebuie să le urmăriți în 2023

Marketingul digital se schimbă constant și este important să fiți la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii. Iată cinci tendințe în marketingul digital pe care trebuie să le urmăriți în 2023:
1. Creșterea marketingului prin influenceri - colaborarea cu influencerii poate fi o modalitate eficientă de a ajunge la un public mai larg și de a crește angajamentul cu marca dvs.
2. Automatizarea marketingului - utilizarea tehnologiei de automatizare poate ajuta la îmbunătățirea eficienței și la economisirea timpului și a resurselor.
3. Personalizarea conținutului - utilizarea datelor și a tehnologiei poate ajuta la crearea unui conținut personalizat pentru fiecare utilizator, ceea ce poate crește angajamentul și conversiile.
4. Realitatea augmentată și virtuală - utilizarea tehnologiei de realitate augmentată și virtuală poate ajuta la crearea unor experiențe unice pentru utilizatori și la promovarea produselor și serviciilor într-un mod inovator.
5. Utilizarea chatbot-urilor - chatbot-urile pot ajuta la îmbunătățirea interacțiunii cu utilizatorii și la oferirea de suport clienți mai rapid și mai eficient.

Urmăriți-ne pentru mai multe informații și sfaturi despre marketingul digital în 2023 și nu uitați să ne împărtășiți comentariile și feedback-ul dvs. despre aceste tendințe.
De ce ar trebui să folosești publicitatea pe social media pentru afacerea ta?

Ai o afacere și vrei să o faci cunoscută? Atunci trebuie să folosești publicitatea pe social media! În acest moment, milioane de oameni își petrec timpul pe Facebook și Instagram, iar publicitatea dvs. ar putea ajunge la potențiali clienți în mod eficient și cu costuri reduse.

Facebook, Instagram dar și alte rețele sociale, vă oferă posibilitatea de a targeta publicul dvs. țintă în funcție de interese, vârstă, sex, locație și multe altele, astfel încât să puteți fi sigur că mesajul dvs. ajunge la persoanele potrivite. În plus, puteți urmări performanța campaniei dvs. și să ajustați strategia în timp real pentru a obține rezultate mai bune.

La Just Digital suntem experți în publicitatea pe social media și putem ajuta afacerea dvs. să crească. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum putem să vă ajutăm să vă promovați afacerea online.

Odată cu evoluția instrumentelor AI, mulți creatori digitali s-au descurajat, întrucât cu ajutorul acertora, orice amator poate crea conținut.

Noi, am efectuat un sondaj în care am aflat părerea artiștilor despre instrumentele de inteligență artificială. Datele pot fi văzute în video.

Voi cum credeți, inteligența artificială, poate înlocui arta?