Calendarele lunare de postări pentru companiile: ABS Recycling Moldova .
Calendar SMM ABS Martie 2023
Compania noastră încurajează sortarea. Compania „ABS" are o rețea de containere pentru colectarea selectivă. În acest containere, încurajăm cetățenii să depoziteze toate deșeurile reciclabile, pentru a diminua contaminarea acestor deșeuri în tomberoanele comune pentru deșeuri menajere. Sortarea deșeurilor municipale este o etapă a procesului tehnologic de reciclare. Procesul de reciclare diferă de la o materie la altă, în dependență de compoziția deșeului. Producem si containerelor pentru colectarea selectivă a deșeurilor. La cerere, putem presta servicii de arendă a temberoanelor și colectare pentru diverse evenimente, precum Hramul Orașului, Ziua Vinului etc. Turul fabricii de sortare se organizează la cerere, pentru grupuri de 10-30 de persoane.
Compania „ABS" este un furnizor de servicii de colectare și reciclare a deșeurilor. Prin intermediul unei rețele de containere pentru colectarea selectivă, compania încurajează cetățenii să depoziteze toate deșeurile reciclabile pentru a diminua contaminarea acestora în tomberoanele comune pentru deșeuri menajere. Compania a investit într-o fabrică de sortare, unde toate deșeurile trec prin procese de sortare automată și manuală, în funcție de compoziția acestora. În plus, prin servicii de arendă a tomberoanelor pentru diverse evenimente, compania se adaptează nevoilor și cerințelor clienților săi. Prin valorificarea deșeurilor prin producerea de produse, materiale și substanțe pentru a-și îndeplini funcția lor inițială sau alte scopuri, compania contribuie la un management mai eficient și la un mediu mai curat.

Compania noastră, este dedicată să ajute la reducerea impactului deșeurilor asupra mediului. Iată trei metode prin care contribuim la acest obiectiv:

  1. Colectarea selectivă a deșeurilor: Încurajăm cetățenii să depoziteze toate deșeurile reciclabile în containerele noastre speciale pentru colectarea selectivă. Această metodă ajută la reducerea contaminării deșeurilor reciclabile cu alte tipuri de deșeuri și face mai ușoară sortarea ulterioară a acestora.

  2. Fabrica de sortare: Am investit într-o fabrică de sortare modernă, unde toate deșeurile generate în municipiul Chișinău trec printr-un proces automat și manual de sortare. Această metodă asigură că materialele pot fi sortate în funcție de tipul și calitatea lor, ceea ce face procesul de reciclare mai eficient și mai ecologic.

  3. Valorificarea: Orice operațiune de valorificare prin care deșeurile sunt transformate în produse, materiale sau substanțe pentru a-și îndeplini funcția lor inițială sau pentru alte scopuri. Aceasta include retratarea materialelor organice, dar nu include valorificarea energetică și conversia în vederea folosirii materialelor drept combustibili. Această metodă ajută la prevenirea depozitării deșeurilor în gropile de gunoi și, prin urmare, reduce emisiile de gaze cu efect de seră și alte poluări.

Toate aceste metode sunt doar câteva exemple de cum ABS contribuie la reducerea impactului deșeurilor asupra mediului. Suntem mândri să fim o companie care promovează practici sustenabile și sperăm că alți operatori de gestiune a deșeurilor se vor alătura eforturilor noastre pentru un viitor mai curat și mai verde.

Într-o lume în care resursele devin din ce în ce mai limitate și problemele de mediu devin din ce în ce mai importante, colectarea selectivă a deșeurilor este esențială pentru a proteja mediul și pentru a utiliza resursele în mod eficient. Dacă doriți să faceți un plan de colectare selectivă a deșeurilor acasă, urmați aceste sfaturi.

  1. Identificați tipurile de deșeuri care pot fi colectate selectiv. Acestea pot include hârtie și carton, sticlă, aluminiu și alte metale, plastic, baterii, deșeuri organice și alte materiale reciclabile.

  2. Alegeți un loc adecvat pentru depozitarea deșeurilor selectiv colectate. Poate fi un coș de gunoi cu mai multe compartimente sau mai multe coșuri separate.

  3. Etichetați fiecare compartiment cu tipul de deșeu pe care îl colectează. Acest lucru va ajuta să vă amintiți ce să puneți în fiecare compartiment și va ajuta și pe cei care vor folosi coșul să facă același lucru.

  4. Faceți un plan de colectare selectivă a deșeurilor care să se potrivească cu programul de colectare a gunoiului din zona dvs. Asigurați-vă că sunteți la curent cu programul de colectare selectivă a deșeurilor și că îl urmați în mod corespunzător.

  5. Informați-vă vecinii și prietenii despre planul dvs. de colectare selectivă a deșeurilor și încurajați-i să facă același lucru. Poateți, de asemenea, să îi ajutați să pună la punct propriul lor plan.

Descoperă cum poți contribui la un mediu mai curat și sănătos prin simpla sortare a deșeurilor reciclabile! Colectăm selectiv prin containerele noastre și sortăm deșeurile manual și automat, ajutând astfel la reducerea impactului asupra mediului. Află mai multe despre serviciile noastre și cum ne implicăm în economia circulară! #reciclare #gestiuneadedeseuri #mediu #sănătate #ecologie
Dacă sunteți în căutarea unei soluții durabile și eficiente pentru gestionarea deșeurilor, atunci ABS este partenerul perfect pentru afacerea voastră. Noi suntem o companie specializată în colectarea, sortarea și reciclarea deșeurilor, care încurajează practicile eco-friendly și promovează economia circulară.

O modalitate simplă de a începe este să încurajați sortarea deșeurilor în cadrul afacerii voastre. Prin separarea deșeurilor reciclabile de cele nereciclabile, puteți ajuta la reducerea cantității de deșeuri care ajung pe deponee și, astfel, reduceți impactul asupra mediului. În plus, ABS oferă servicii personalizate de colectare și reciclare a deșeurilor, astfel încât să puteți avea încredere că toate materialele reciclabile sunt prelucrate în mod corespunzător.

O altă modalitate de a contribui la gestionarea sustenabilă a deșeurilor este să achiziționați containere de colectare selectivă de la ABS. Avem o varietate de opțiuni de containere personalizate pentru colectarea deșeurilor reciclabile, astfel încât să puteți găsi soluția perfectă pentru nevoile afacerii voastre.

Prin adoptarea practicilor de gestionare a deșeurilor sustenabile, nu numai că veți contribui la protejarea mediului înconjurător, dar veți putea obține, de asemenea, o serie de beneficii economice, cum ar fi reducerea costurilor de gestionare a deșeurilor și creșterea eficienței operațiunilor voastre. În plus, veți putea să vă promovați afacerea ca fiind una responsabilă social și ecologic.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre cum ABS vă poate ajuta să implementați practici eco-friendly în afacerea voastră, nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție cu servicii personalizate și soluții eficiente de gestionare a deșeurilor.

La mulți ani tuturor femeilor din viața noastră! Cu ocazia zilei de 8 martie, vrem să aducem un omagiu femeilor care ne inspiră și ne încurajează în fiecare zi. Suntem mândri să fim parte dintr-o industrie care promovează reciclarea și protejarea mediului înconjurător, iar astăzi, mai mult ca niciodată, dorim să recunoaștem eforturile femeilor care ne ajută să realizăm acest lucru. Mulțumim pentru munca voastră valoroasă și pentru devotamentul vostru față de acest lucru. Sperăm ca ziua de astăzi să fie una specială, plină de iubire și recunoștință din partea celor dragi. Sincere felicitări!